Kunstgalerie Kompaen Lisse

Kunsthandel in exclusieve schilderijen 

Sinds 1983 is Kunstgalerie Kompaen Lisse het adres voor exclusieve olieverf schilderijen voor de Bollenstreek en Haarlemmermeer. Onze kunsthandel is gelegen tussen de steden Haarlem en Leiden. Daarnaast ligt het wereldberoemde lentepark Keukenhof op maar 2 km afstand van ons bedrijf.

Collectie Kunstgalerie Kompaen Lisse

In onze expositieruimte van ruim 150m² tonen wij oude en nieuwe schilderkunst van verschillende kunstenaars.

Kunstgalerie Kompaen Lisse is gespecialiseerd in figuratieve schilderkunst. Daarbij ligt de focus op het realisme en het impressionisme. In een rustige en gastvrije omgeving kunt u de verschillende stijlen en onderwerpen op u laten inwerken.

Via het keuzemenu vindt u de verschillende kunstenaars waarvan wij kunst aanbieden. Bovendien wordt de collectie regelmatig aangepast aan de wisselende voorraad. Echter niet alle schilderijen die wij op voorraad hebben worden op onze website getoond. Als u op onze website niet kunt vinden wat u zoekt, vraag bij ons dan even na of wij het toch in huis hebben. Daarnaast kunt u ons ook een zoekopdracht verstrekken.

Overige producten en diensten

Naast schilderijen biedt Kunstgalerie Kompaen Lisse u een ruime keuze uit ambachtelijk gemaakte schilderijlijsten. Wij monteren om ieder schilderij de door u gewenste lijst. Ook kunt u via onze galerie uw schilderijen laten schoonmaken en restaureren.

Bezoek Kompaen Lisse

U bent van harte welkom bij Kunstgalerie Kompaen Lisse. Komt u gerust eens bij ons op bezoek, dan informeren wij u graag over onze nieuwste kunstwerken. U vindt ons adres door op deze link te klikken.

Hebt u nog vragen of opmerkingen dan kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier door op deze link te klikken.