Lijsten

Kompaen Lisse voor lijsten, inlijsten en lijstenmakerij

Kunstgalerie Kompaen Lisse heeft al tientallen jaren de kennis in huis voor ambachtelijke lijsten van topkwaliteit. Wij doen niet alleen aan inlijsten, maar geven u ook vrijblijvend advies over de grote keuze uit de lijstenmakerij.

Uw schilderkunst verdient een passende omlijsting. De omlijsting dient een aanvulling of verrijking te zijn en mag het schilderij dus niet domineren. Om een goede keuze van een lijst voor uw schilderij te maken, wordt u door ons geadviseerd. Onze sortering lijstwerk is ruim en wordt aan de hedendaagse wensen aangepast. Wij bieden diverse profielen, zoals:

  • Modern
  • Klassiek
  • Barok/ornament

Onze lijsten zijn ambachtelijk ofwel handgemaakt lijstwerk van hoge kwaliteit.

Maatwerk

De handgemaakte lijsten zijn in alle gewenste kleuren en profielen leverbaar. Ook kan de omlijsting met slagmetaal, zoals aluminiumbeslag, bladkoper, bladzilver en zelfs bladgoud worden geleverd. De lijsten zijn met of zonder een inleg mogelijk en zijn in zowel kleine als in grote formaten leverbaar.

Wij kunnen voor alle schilderkunst en in iedere prijsklasse een passende lijst aanbieden. Dit doen wij  voor particulieren, bedrijven, kunstenaars en musea. Alle schilderkunst wordt door ons op museum kwaliteit ingelijst. Onze hoogwaardige lijsten kunnen ook voor spiegels worden gebruikt.

Restauratie lijsten

Bezit u een lijst die beschadigd is? Dan kunt u deze via ons laten herstellen. Onze restaurateurs hebben vele jaren ervaring in het restaureren van beschadigingen. Gelijktijdig met het herstellen van de lijst kunt u uw schilderkunst door ons op museumkwaliteit laten inlijsten.

Inlijsten op museumkwaliteit

Uw kostbare schilderijen kunnen wij voor de toekomst uitstekend conserveren. Dit betekent dat verkleuring en beschadigingen via de sponning van de lijst worden voorkomen. Dit doen wij door uw schilderij zwevend en zuurvrij in te lijsten. Dit kunnen toepassen bij zowel nieuwe als oude schilderijlijsten.

Contact

Hebt u interesse in onze lijstenmakerij neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u dan een schriftelijke of mondelinge toelichting. Voor het contactformulier kunt u op deze link klikken.